Děláme ji pro radost!!!

Co nás čeká v roce 2015?

01.01.2015 00:01

 

Pořád si jenom hrajeme pro radost ale chceme se i porovnávat mezi sebou i s ostatními!!! Tak tady je několik sportovních nabídek, pro mladší i starší, do toho nového roku!!!
    Nejdůležitější akcí, protože je nejlépe organizačně a materiálně zabezpečená je Odznak Všestrannosti Olympijských Vítězů ( www.ovov.cz ). Ten se skládá ze dvou částí. Jednou je 10 disciplín možná někdy trochu netradičních, které budeme plnit v rámci tréninku a každý si vysoutěží druh odznaku podle svých výkonů v závislosti na svém věku. Tyto výkony odešleme koncem května a můžeme získat odznaky -  bronzový, stříbrný, zlatý nebo diamantový. Druhou částí tohoto odznaku je okresní a krajské kolo družstev a jednotlivců nar. 2000 - 2005, které se koná někdy v květnu a červnu v Mostě a Chomutově. Zde soutěží jednotlivé školy a vždy dvě nejlepší postupují do dalšího kola a také nejlepší jednotlivec daného ročníku. Vítězové kraje pak jedou začátkem září na 3 dny závodit do Prahy. Loni tam byla Kateřinka a velká Terka a nic lepšího u nás neexistuje!!!   
    21.2. 2015 je v Praze, v kryté hale, přebor Ústeckého kraje žactva 2000-2004 v atletice. Sem pojedeme se všemi, co budou mít solidní výkony. Z toho důvodu uděláme  od ledna vždy v pátek jeden běžecký a silový trénink 14:00- 14:45 venku na hřišti.
    Další pěknou akcí je Štafetový pohár ( www.stafetovypohar.cz ). Okresní kolo je v dubnu, krajské v květnu. Je to pro atlety 2-5. třída. Loni jsme byli na kraji 3x na čtvrtém místě, tak to musíme napravit!!!
    Koncem března (neděle) se také koná na Resslu Lesní běh, kterého se zúčastníme všichni!!! A pak možná ještě jeden podobný závod.
    V květnu a červnu je pro mladší a starší žáky a žákyně Krajský přebor v atletice družstev, kde pomáháme AK Most. Pro mladší se to koná 3x a pro starší 4x a je to na stadionech ve městech kraje.
    Dále přemýšlím, že bychom mohli jet 23.5. do Karlových Varů na minimarathon 3 km.
    K tomu všemu se atleti určitě přimýchají do nějakých meziškolních závodů a jak říkám je jedno v jakém sportu, protože atlet umí všechno!!!
    Poslední akcí je atletické soustředění na přelomu července a srpna ( od soboty do další neděle - Sklárna - cca 2800 korun), kam jezdíme společně s AK Most. Bylo by to i pro malé a představoval bych si skupinu cca 6-8. Je potřeba aby si to rodiče dobře rozmysleli, zda by nechtěli dítě poslat a zavolali mi nejpozději do konce května 100% zájem!!!
Tak se uvidí, co zvládneme!!!
Zpět

Vyhledávání